1. Kuidas mängides targaks saada?
Kristjan Port, Aivar Haller ja Merle Liisu Lindma

Teekond paremaks lapsevanemaks algab soovist areneda ja julgusest muutuda. Sellepärast on avasaate teema mänguline areng ja õppimine, sealhulgas lapsevanemate õppimisvõime ja elukestev õpe.

Saates oli jutuks

📌 Laste ja noorte õpimotivatsioon
📌 Kuidas mängulisus toetab õppimist ja huvi õppimise vastu?
📌 Vaheklipp Merle Liisu Lindamaga
📌 Mängulisuse olulisusest ajukoore arenemisel ja ka täiskasvanuna vaimses ja intellektuaalses vormis püsimisel
📌 Kuidas mängulisus mõjutab meid kui lapsevanemaid?

Esinejad

⭐ Kristjan Port - Tallinna Ülikooli spordibioloogia professor. Kristjan on kirglik dopinguvastane ja ausa mängu ning ausa teaduse eest võitleja. Avalikkusele on ta tuntud teaduse populariseerija ja Raadio 2 tehnoloogiaguru.
⭐ Aivar Haller - Eesti ja Euroopa Lastevanemate Liidu juhatuse liige, ettevõtja, koolitaja ja mentor. Aivar peab oluliseks lapsevanemate aktiivset panust oma laste isikupära väljakujunemiseks, et kool ei toodaks lastest ühetaolisi mutrikesi.
⭐ Merle Liisu Lindma - Eesti ja Norra Microsofti arenduskeskuste strateegiline personalipartner ja nelja lapse ema. Merle räägib mängulisusest töises keskkonnas, Microsofti kui tööandja vaatekohast, tulevikuoskustest ja paremaks lapsevanemaks saamisest.
🟢 Saadet juhib Andres Sirel - Insplay tegevjuht ja Nutika Vanema Klubi algataja. Andres on kiire elustiiliga kahe tütre isa, elukestev õppija ja parandamatu optimist.


Järelvaatamine

Einstein3000 esimese saate "Kuidas mängides targaks saada?" salvestus.
 
 

6. Õpime õppima!
Tauri Tallermaa, Kriste Talving, Kristo Siig